Преди две седмици Ваня Червенкова остана в Къщата на "Вип Брадър" благодарение на добре подбрана мисия, която продуцентите на шоуто й дадоха. Бизнес дамата трябваше да направи 3 жертви в името на съквартирантите.

Една от тях бе Ваня да се откаже да носи слънчеви очила в Къщата, където осветлението е много силно, в името на това съквартирантката й Лияна да не остане без гримовете си.


Червенкова обясни тогава, че за нея слънчевите очила са много важни, тъй като когато преди няколко години стреляха по нея, са застрашени очите й, които били особено чувствителни и тя не може да ходи без слънчеви очила, тъй като те предпазват зениците й.


Тогава Ваня каза, че до края на престоя си в шоуто няма да носи очила само и само Лияна да има гримове. Тази жертва бе оценена от всичи. Изглежда обаче Червенкова зорлем се е направила на мъченица.


Само няколко дни след това тя вече носеше слънчевите си очила, а по време на снощния лайф на шоуто Ваня отново бе с очила в Къщата.


Изглежда продуцентите не са се сетили да й кажат да ги свали, поне докато текат снощните номинации и да не лъсне така измамата с нагласената мисия, където изкараха Ваня досущ като мъченица, която прави фалшиви жертви.