„Не подходихме добре в мача, Берое игра много сърцато, но в края нашите качества оказаха влияние. Трябва да сме доволни от победата, защото приключихме първата третина от първенството с две загуби и имаме най-голям среден брой точки, борби и асистенции от всички отбори в първенството. Особено доволен съм от това, че сме първи по асистенции, защото това показва, че играем отборно, а аз искам това като треньор.


И в двата мача срещу Левски излизаме за победа. В ЕВРОХОЛД Балканска лига до момента сме единственият отбор, който няма загуба като домакин, което ни дава някакво предимство. Следващите три мача във вътрешното първенство ще покажат дали може да се държим на крачка от Лукойл и да имаме предимство при жребия за Купата, което има вторият отбор в класирането.


„С един гард се играе много трудно, а в момента, когато Станимир Маринов се контузи, имахме голям проблем. Всеки сериозен отбор, който се цели към върха, трябва да има двама силни гардове и когато се върне Станимир Маринов, ще имаме двама такива. И особено удоволствие е фактът, че ние сме единственият отбор сред първите пет в класирането, които играят с двама български гардове."