Сашо Диков се е превърнал в истински кошмар за търговците в столичните магазини. Още с влизането си тв водещият изправял на нокти продавачките, които очаквали да им вдигне скандал за най-малкия проблем. Диков се вихрел като истинска махленка пред щандовете и щом нещо не му допадало, помитал служителите с гневни тиради.


Сашо търсел кусури на всяка стока, оглеждал продуктите под лупа и постоянно намирал дреболия, заради която да се заяде. Ако пък имал реално основание да се разправя с жените зад щанда, спретвал страшен панаир.


Докато стреснатите продавачки мълчали, Сашо надълго и нашироко им обяснявал правата на потребителя и ги учел какво обслужване са длъжни да предлагат, за да са на ниво, пише "Всеки ден".


Журналистът изобщо не искал да слуша, че магазинерките нямат вина за това какви стоки се продават по щандовете. Диков направо ни помете, като реши, че лукът на пера не е пресен и почти половин час се разправяхме за една връзка, разказаха продавачки от „Плод и зеленчук".


В известен спортен магазин пък бившият скиор направо разтрепервал продавачките, когато установил, че не се предлагат любимите му очила „Карера". Мръвките в хипермаркетите пък никога не харесвали на прочутия журналист и били негова любима тема за разправии.