По повод най-вълнуващите и светли празници- Рождество Христово и идването на новата 2014 година, на 20.12.2013 г. Дядо Коледа дойде и в ЦДГ ”Еделвайс”, за да раздаде най-хубавите подаръци на най-добрите деца.
Коледната еуфория премина с много емоции, песни, стихчета и танци. На гости бяха  дошли героите от любимите приказки на децата: “Пипи, дългото чорапче”, “Зайо Байо и Лисана”, “Кумчо Вълчо и Червената шапчица”, “Ледената царица”, “Трите розови прасенца”, “Еленчето Рудолф”, както и нежните снежинки и джуджетата на Дядо Коледа.


Малките коледари и сурвакари поздравиха гостите  г-жа Р.Христова- зам. кмет на Община Етрополе и г-жа Р. Иванова- главен инспектор “Просвета, култура и вероизповедания”, като пожелаха на всички здраве, успехи през новата година и благоденствие.


Всички деца  много се вълнуваха от срещата си с добрия Дядо Коледа. Веселието на децата се предаде и на присъстващите на тържеството.


Колективът на ЦДГ ”Еделвайс” пожелава на всички  деца, родители и приятели здраве, много усмивки и да не забравяме да оставим едно отворено прозорче в сърцата си за хората, които Ви обичат!
Текст и снимки: Калинка Георгиева