Руски астролог прогнозира, че вълна от тероризъм ще залее Земята


Криза, сравнима с Голямата депресия, изостряне на всякакви военни конфликти и други неволи чакат човечеството през 2014 г., твърди в глобалната си прогноза известният руски астролог Павел Глоба и предупреждава, че тези събития ще започнат да се развиват непосредствено след зимните месеци – всички, които вярват в подобни предсказания, могат да приготвят психиката.
Според прогнозата на Глоба много държави от Изтока ще бъдат разтърсени от революционни движения, като най-засегнати вероятно ще бъдат Йемен и Сирия. Ще има война в Иран и цялата планета ще бъде залята от терористична вълна.
Кризата в икономиката ще се засилва, което ще доведе до обезценяване и през 2015 г. сгромолясване на американския долар. В годината на Синия дървен кон се очаква и падане на цената на петрола, като това ще се отрази негативно на икономиката на държавите, свързани с добива и износа на нефт.
Освен това през лятото на следващата година силно ще се повиши вероятността от самолетни катастрофи, земетресения, наводнения, цунами и други не по-малко опасни природни катаклизми. За сметка на това учените все пак ще открият лекарство, което ще лекува рак, а астрофизиците ще направят откритие, което ще бъде най-голямата научна сензация на ХХІ в. Изобщо годината ще е успешна за научна дейност, развитието на промишлеността, изследвания и експерименти, както и за всевъзможни експедиции. Но всичко това ще се случва на фона на неспокоен политически живот и метаморфози в тази област.
Не бива да се забравя и сериозността на личните отношения – годината на Синия дървен кон ще бъде благоприятна за сключване на брак, предвижда Глоба.
Изобщо предсказанията на различни астролози са доста разнообразни – едни предсказват бум на птичи грип, други – начало на ледена епоха. Според прогнозите на известния американски ясновидец Едгар Кейси например, през 2014 г. хората ще осъществят контакт с извънземни същества и ще станат част от коалицията на „странстващите във времето”, като емблемата на въпросния съюз представлява – мъж и жена в наполовина прозрачно кълбо, а според българската пророчица Ванга по това време трябва вече да завърши третата световна война, започнала още през 2010