Певицата Жана Бергендорф, спечелила родния X Factor в края на миналата година, разкри сензационно, че не познава биологичния си баща.


"Никога не съм го виждала, никога не съм го търсила. Не е важно кой те е направил , а кой ще те гледа", заяви младата изпълнителка. За нея се е грижила майка й, която 25 години е работила като таксиметров шофьор и диспечер и е успяла да отгледа 2 деца. Много често Жана е била поверявана на грижите на баба си и дядо си, които са били юристи. Специална връзка е свързвала певицата с баба й, която я е водила по концерти и я е насърчавал да се захване с музика. Именно тя я е научила да готви, когато е била едва на 13 години. Преди време Жана се върнала в България специално за да гледа възрастната жена, която претърпяла инцидент в старчески дом. Въпреки че бабата на ексцентричната певица вече е починала, тя вярва, че е близо до нея и я закриля.


През февруари тази година Жана очаква у нас да пристигне съпругът й Стефан, който е датчанин, заедно със сина им Леон. С половинката си имаха спор кой да отглежда детето им, но в крайна сметка стигнаха до консенсус и скоро семейството ще заживее заедно на родна почва. „Нищо не е загубено и семейството ми може да бъде по-сплотено от всякога. Няма загубена кауза. За мен детето е най-важно и съм готова на всякакъв компромис, за да бъда с него", призна майката пред „Монитор" неотдавна. С тъга допълни обаче, че за момента комуникацията й с малкия Леон е възпрепятствана. „Синът ми говори предимно датски, а аз не съм толкова добра в този език", обясни екстравагантната дама.