Жана Бергендорф катастрофира. Само месец след ареста й заради побой и наркотици, певицата се е ударила в друга кола в понеделник срещу вторник през нощта. Инцидентът се е случил в небезизвестния морски курорт Лозенец.


Случката се е разиграла в центъра на курорта малко след полунощ. Надрусана, по разказите на очевидци, Жана карала своя „Мини Купър" из градчето с мръсна газ, когато буквално на сантиметри от пешеходна пътека в центъра удря сиво БМВ, пише "Всеки ден".


В другата кола имало две момчета, които се отървали без тежки наранявания, но със силна уплаха. След сблъсъка, който е избутал на метри БМВ-то, певицата излязла от колата си и започнала да крещи неистово, да псува и да налита на бой на момчетата. Тя викала като обезумяла: „Що не гледате къде карате бе, идиоти" и други цветущи неща. Наглото в случая е, че тя е била виновна за катастрофата, защото е тръгнала да прави ляв завой без да се огледа дали има коли на главната улица.


„Тя беше без предимство, караше бързо и тръгна да влиза в завоя с висока скорост. Всичко стана за секунди", разказаха присъствали на инцидента. „Това се случи в края на пешеходна пътека, където в този момент бяха тръгнали да пресичат група младежи. Добре, че не стана трагедия", добавиха те.


След като известно време крещяла и ругала, докато момчетата от ударената кола били толкова стъписани, че и дума не обелили, Жана извадила от чантата се 50 лева, за да не викат КАТ и казала, че застрахователите ще се разберат в случая.