Името на Димитър Бербатов със сигурност е в трансферните планове на Реал Мадрид, научи Гонг. Информацията дойде от испанската столица, където в школата на клуба работи българският специалистът Александър Дюлгеров.

Сънародникът ни от дълги години подготвя момчета от школата на „белия балет”.

„Нямам право да коментирам тези неща, но мога да ви споделя, че Димитър Бербатов е в списъка от възможни подкрепления на Реал Мадрид. Дано българите в Реал Мадрид станат повече, колкото повече, толкова по-добре”, сподели специалистът пред Гонг.

Александър Дюлгеров допълни, че Реал Мадрид няма да се хвърля здраво на пазара, както правеше през последните години. Според него в плановете на Шустер влизат най.много две или три нови попълнения.

„Мадрид не спря да празнува. Футболистите обаче запазиха респект и уважение към Барселона. Нямаше празненства след мача между двата отбора. Всичко ще се случи след последното домакинство. Тогава ще празнуваме”, отбеляза българинът, който от много години работи за Реал.Дюлгеров води детски тим от школата на столичани.

„Бернд Шустер заслужаваше да води Реал Мадрид и се справя отлично. Много ми допада начинът му на работа. Отношенията са ни приятелски. Той е голям професионалист”, продължи още българинът в структурите на испанския шампион Реал.