Момичето с най-големите силиконови устни у нас Габриела Радославова призна, че е получила предложение да се кандидатира за Гинес заради огромните си устни. Блондинката, с изключителни умствени способности, има в джуките си 7 кубика силикон, което вече й донесе прозвището "Мис Джуки".


Изискванията на Гинес обаче са кандидатката да има 11 кубика. "Още 4 няма да си сложа в никакъв случай", категорична е Габриела, с което пропилява шанса си да стане жената с най-известни устни в света.


Все пак Габи се гордее с джуките си: "Тези устни ми донесоха някакъв успех, така или иначе. Аз работя в телевизия, така или иначе.... Аз си се харесвам. Не съм чула и някой мъж да се оплаква".


Габриела обяснява, че си сложила силикон преди няколко години, като подарък от родителите й за 18-годишния й рожден ден. "Не боли. Първите няколко дни ми беше неудобно, сега не. Нито ми пречи да ям, нито нищо. Надявам се да няма опасност за здравето", обяснява блондинката в "Преди обед" по bTV.


Тя признава, че често е получавала неприлични предложения, като това от един министър, който й заявил, че ще й дава по 10 хиляди лв. на месец, да са бъде жената до него.


"На мен такива неща често ми се случват. Това е нормално. Все пак не съм от тези хора, които си седят в къщи. Аз съм на 20, излизам, ходя по дискотеките... Но на мен не ми трябва мъж, който да ми дава пари, а да ме обича", обяснява философски момичето.


Габриела сега няма мъж. Не била намерила подходящия. "Аз не ги търся, чакам те да ме намерят".


Габи възнамерява да си сложи силиконови цици някой ден и мечтае да стане звезда във филм. "Може да ме поканят в някой сериал като "Спасители на плажа", така ще говорят повече за моите устни, отколкото за гърдите на Памеля Андерсън".


Нашата "Мис Джуки" твърди, че е ходила веднъж на театър в гимназията, където ги завела учителката по български. На опера не ходи, но чете. Авторите на книгите обаче не помни. Че за какво ли са й, като си има 7 кубика силикон в джуките...