Фолк певицата Мария се е забъркала в любовна афера с един от гардовете си, научи ексклузивно „Всеки ден". От няколко месеца насам пайнерската фурия си ляга редовно с подчинения си, който е лично назначен от приятеля й милионер Християн Гущеров. Богатият депутатски наследник обаче все още не знае за действията на благоверната си, която палувала при всеки удобен случай зад гърба му.


Преди няколко месеца възедричкият бизнесмен обгради възлюбената си с охрана, подобна на президента и премиера по мащабност. Мутрите следват всяка стъпка на Мария с цел тя да бъде предпазена от нахални фенове, ухажори или, не дай Боже, инциденти. Реално благоверната му да е пазена като диамант и дори пиле не може да прехвръкне над главата й. Гущеров броял чинно по 3 бона всеки месец на горилите, като отделно им осигурявал храна, както и хотелско настаняване, когато певицата е на участие в провинцията.


Бодигардовете на Мария обаче не са случайни пишлемета, хванати на изхода на НСА, разказват в бранша. Очевидно когато Християн си дава парите, то определено той държи на качеството. Единият от охранителите на Отварачката е с внушаващите размери от 2 метра и 5 сантиметра височина. С тегло от близо 130 килограма мускулна маса исполинът е почти непобедим срещу всеки съперник. Освен това обаче мутрягите на пайнерската дива са преминали специален курс за самоотбрана, като в добавка имат и напълно легално разрешително за използване на оръжие.


Таралеж в гащите обаче си е вкарал Гущеров с назначаването им. Очевидци вече са засекли миньончето от Стара Загора в опасна близост с един от борците. Помежду им отдавна прехвърчали искри, като най-накрая двамата започнали да консумират чувствата си в началото на януари, прикривайки се зад паравана на служебните ангажименти.


Мария и бодигардът били изключително дискретни в отношенията си, отдавали се на интимност единствено когато Християн е по бизнес дела в чужбина и изпълнителката на „Завърти се и върви си" не може да бъде хваната в изневяра. Двамата се усамотявали най-вече в провинциални хотели, когато брюнетката и свитата й трябвало да преспят след участие. Близостта им в София била напълно изключена, тъй като всички имоти на Гущеров са опасани с камери и приказливи служители.


Постоянната си близост с гарда Мара Отварачката оправдавала с факта, че той е назначен да я пази и да й бъде и шофьор. Кой точно от свитата оправя жената на шефа, оставяме на самия Гущеров да разбере. „Ще стане страшно, когато Християн научи! Той със сигурност ще прочете тази статия. Единственият начин да се увери в достоверността на разкритието е да постави всички бодигардове на детектор на лъжата. Съветваме го да изпита с детектор и Мария - само така ще е сигурен, че вестникът ви не лъже и пише истината", казва източникът на „Всеки ден".