Греховните удоволствия са верен спътник на човечеството още откакто Ева е изяла онази ябълка. Трудно е да се надмине славата на древен Рим като място, където може да наблюдаваш как гладиаторите се избиват на арената и дори и да се обзаложиш кой ще спечели, но от списание Askmen се опитват да отговорят на въпроса - кои са градовете на греха на 21 век. Критериите им са прости: места, които предлагат изобилие от секс, хазарт, пиене, наркотици и дори безобидно купонясване.

Ето и техният топ 10

 

10 Берлин, Германия

Харесвате латексови панталони, камшици и вериги? Берлин е един от градовете с най-много заведения, проявяващи интерес към фетишите.

Искате да танцувате в клуб, в който може и да се прави секс? KitKat Club е на ваше разположение. Проституцията е легална навсякъде, така че ако белезниците и маските не са по вкуса ви, може спокойно да ползвате традиционни секс услуги.

9

Макао, Китай

Известен като „Монте Карло на Изтока", градът е бил първата европейска колония в Китай. Днес, порокът на който може да се насладите там в най-голяма степен е хазартът.

Приходите от залагания надминават два пъти тези на Лас Вегас, а Venetian Macau е най-голямото казино в света.

8

Манама, Бахрейн

Любимото място за отдих на арабите. Макар и формално мюсюлмански град, една трета от населението му са чужденци, което спомага за установяване на много по-либерални закони и култура, отколкото е характерно за Близкия Изток.

Искате да видите как разпускат арабите, когато не са длъжни да се придържат към Корана? Манама е вашият град.

 
7

Ню Орлийнс, САЩ

Град с богати традиции в областта на порока. По-голяма част от пораженията от Катрина вече са поправени, така че почитателите на френската кухня, проституцията и разнородната музика са добре дошли.

Един от специалитетите на Ню Орлийнс, привличащ най-много туристи е - „Измийте момиче по ваш избор".

 
6

Москва, Русия

Тук може да откриете клуб, отговарящ на музикалния ви вкус, какъвто и да е той -от хардкор техно през транс до рок. И заведенията винаги са пълни с млади хора от цяла Европа.

Не забравяйте да посетите „Гладната патка". Клуб, затварян няколко пъти за разврат и секс на публично място.

 
5

Рио де Жанейро, Бразилия

Бразилските жени са известни с красотата си, осигуряваща им водещо място във всяка класация за модели и Рио е мястото, където може да ги намерите. Изберете си плаж - Копакабана или Ипанема и гледайте жени по монокини цял ден.

И това е само началото! Вечерта посетете някой от многобройните клубове, послушайте боса нова, а после се преместете в един от законните публични домове, предлагащи богато меню от услуги.

 

4

Лас Вегас, САЩ

Класика за всеки комарджия. Може да залагате денонощно, дори и на летището. Мечтали сте си да стреляте с Узи? Няма проблем, достатъчно е да имате шофьорска книжка и да посетите някой от многобройните оръжейни магазини.

Най-впечатляващо е, че колкото и съмнителна да е културата, която предлага, Лас Вегас е туристическа дестинация, от която никой не се срамува.


3

Амстердам, Холандия

Стотици кафета в които може да си поръчате марихуана или хашиш и да ги изпушите. После може да се поразходите по Улицата на Червените фенери и да завършите нощта си със секс шоу, в което ще видите на сцена двойки да правят „истинското нещо" без свян.

Най-добрият момент - всичко е законно. Може да се отдадете на греха без да страдате от параноя.
 

2

Тихуана, Мексико

(Не питайте в какво участва това магаре.)

Една от любимите дестинации за американските колежани. Легална проституция в "La Coahuila", наркотици, евтина текила и стриптийз барове, в които насърчават клиентите да опипват танцьорките.

Ако искате да си прекарате наистина приятно, магическата реплика е "Dos cervezas, dos disparos de tequila y dos mujeres por favor."

 

И победителят е....

 
1 Патая, Тайланд

Еротични масажи, кабарета с травестити, екзотични танци - може да намерите всичко това и още много друхи удоволствия в този крайбрежен курорт.

Сексът във всичките му разновидности е занимание №1 за посетителите, до степен, че проститутките ви дърпат за ръка и приканят да влезете с тях в бордея им.

След като се изтощите от секс, може да седнете и да наблюдавате как местни боксьори си чупят костите в мачове по тай бокс на ринг в баровете.