Хулиганката на бг попа даде ясен знак, че приключва с изцепките и става жена за пример. Бременната Лора Караджова има не просто ново бижу на безименния си пръст, а онзи специален пръстен, който показва, че тя вече не е свободна, пише "Всеки ден".


Само преди няколко седмици стана ясно, че дъщерята на Данчо Караджов от „Сигнал" ще става майка. Лора е бременна в 4-тия месец и по нейни думи е по-щастлива от всякога. След осемгодишната си връзка с тв водещия Део русото миньонче бързо успя да се съвземе. В момента Лора е лудо влюбена в новото си гадже Вальо, а той явно е решил да не изпуска момента и вече й е предложил да станат официално семейство, напук на заричането на певицата преди време, че няма никакво намерение да се жени. Дали обаче сватбата ще е преди раждането на детето през есента, не е ясно.


Баща на детето е Валентин Славов от Варна. Занимава се с киокушин карате, а през зимата - със ски и сноуборд. Запознават се преди време именно покрай екстремните спортове. Двамата стават по-близки миналата година, когато Лора вече е преодоляла раздялата си с Део. Вальо е с 4 години по-малък от певицата - през юни ще навърши 28 години.


Преди няколко дни певицата изнесе последния си багаж от жилището на майка си и баща си. Макар и бременна, тя замъкна сама куфара си до колата и го натовари, за да потегли към общия дом с бащата на бебето.


В семейството на Караджови вече има една внучка - 2-годишната Ния, на Даниел, брата на певицата.