С многото дупки по улиците и поникналата трева в участъци на уличната мрежа, Ботевград все повече придобива вид на голф игрище, смятат граждани.


Дълбоки дупки са зейнали по натоварени улици и кръстовища в Ботевград. За някои от тях писахме преди месец. Това обаче не пречи да напомним отново за опасните кратери на ул. „Витоша”, на кръстовището на улиците „Божко Божилов” и „Цар Иван Шишман” и на улиците „Божко Божилов” и "Захари Стоянов" /към Зелин/.


Опасни дупки затрудняват движението на моторни превозни средства и по други натоварени улици и кръстовища в града, алармират водачи. Ул. „Христо Ботев” /ТД  НАП – Ботевград/, улиците. „Цар Иван Шишман” и ”Патриарх Евтимий”, ул. „Александър Стамболийски” /до Сариевския блок/ - са само част от участъците, които се нуждаят от спешни ремонти на асфалтовата настилка.


Трудно, почни невъзможно е разминаването на автомобили по ул. „Стефан Стамболов” /при бившата следствена служба/, сигнализираха още граждани. Преди доста време там е извършена подмяна на водопроводна тръба, но асфалтовото покритие все още не е възстановено. В изрязаната част вече расте трева.