Големият въпрос в шоуто "КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване" получи своя дългоочакван отговор. Емил Каменов е КЪРТИЦАТА. Охранителят на звездите беше заподозрян от едва 38% от зрителите и така си спечели внушителната сума от 97140 лв.


Чекът с паричната награда му беше връчен лично от изпълнителния директор на TV7 и NEWS7 Десислава Тошева. Тя съобщи страхотна новина за българския спорт. Парите от зрителското гласуване чрез смс-и ще бъде върнато на децата на България. Средствата ще бъдат ползвани за закупуване на спортна екипировка за млади волейболни, футболни и баскетболни таланти


.В зрелищна надпревара с актьорът Александър Сано и изключително близък процент зрителски гласове, Георги измъкна победата и спечели сумата от 152 860 лв. Последното живото предаване от Базата и Арената се превърна в достоен сблъсък на мъжки характери и сила. Петимата финалисти - Костя Воротнюк, Георги Стоянов, Евгени Иванов, Емил Каменов и Александър Сано, започнаха последната си обща Битка на височина 12 метра, а преодоляването на дървените пилони се оказа по силите единствено на актьора Александър Сано.Златната тройка на Евгени Иванов, Георги и Александър Сано бе селектирана от зрителите до двама финалисти, които решиха волейболната звезда да напусне играта. Така, на финалната права един срещу друг се изправиха Александър и Жоро, а последната им битка бе единствено за честта на играта и последния вот на зрителите.