Здравенякът от Монтана не можа да стигне до финала във „ВИП Брадър Ол Старс", за разлика от победата си в „Къртицата". Не успя и да се влюби, както се случи в предния формат. Затова пък зрителите станаха свидетели на неподправения му нрав, останал неразбран от много хора.


„Това, че съм псувал и нареждал съквартирантите вътре, не означава, че не съм говорил и нормално - каза Емил Каменов пред Lifestyle.bg. - Просто не са давали тези моменти. Тук акцентират върху това, което изберат, а не показват същността на човек. Затова „Биг Брадър" не е моята игра.



В интервюто той разкрива дали му предстои сватба, както и дали е наясно, че изгората му от „Къртицата" Гергана Грънчарова има близки отношения с победителя и негов приятел ММА-боецът Георги Стоянов.



Емо, яд ли те е, че излезе преди финала на шоуто?



- Не. Аз влязох да се забавлявам, не съм се надал да спечеля някаква награда. Не знам какво са показали по телевизията, много неща явно не са, но ми беше приятно, както и имаше моменти, в които не ми беше много забавно. Не съжалявам ни най-малко, че съм излязъл. Видях какво е в „Биг Брадър", но не бях в свои води, нямаше нищо, което да запълни времето ми вътре. В „Къртицата" се чувствах по-добре.
Личностни конфликти ли преобладаваха сега?


- Да, точно така, то и форматът си е такъв.


Показаха, че си агресивен - това ли е истинското ти лице?


- Аз съм си такъв, не съм се променил. Но когато не ме дразнят, няма конфликтни личности, съм приятелски настроен. Много неща направих за съквартирантите, който го е оценил - оценил. Единствено се раздразних от жените, които напекоха обстановката. Хем харесваха Тошето, хем им ставаше неприятен в някакви моменти. Конфликтът ми с тях беше именно заради това.


Не мислиш ли, че Катето Евро преигра малко със сълзите, около пиянството на Тодор Славков?


- Естествено! Всички показаха актьорското си майсторство вътре. Единствените, които не играят са Тошко, Китаеца и Пламена, която стана жертва на двата лешояда - Катето и Калина.


Как мислиш, Калина иска ли да промени имиджа си на изкусителка?


- Тя е голямо момиче и сама трябва да реши. Но, ако искаш да създадеш семейство, мисля че по-сериозно трябва да подхождаш към нещата.


А гладът изнервяше ли те в Къщата?


- Естествено! Уж сме един екип и трябва да работим за бюджета си, а някои си позволяват волности и губим от храната си. Но се видя, че и това се преживява. Карах на протеини, които имах, на ориз, боб и леща и не беше кой знае каква болка за умиране. Трябваше да минем и през това - няма начин!


Тодор Славков ли е твоят фаворит?


- Имам двама фаворити - Тошко и Ники. Харесвам Тошето, пиенето му не ми е пречило, а по-скоро жените, които го провокираха. Той е много готин пич и много умен. Ники не го харесвах от самото начало, защото съм чувал някакви неща за него. Но, след като разбрах, че иска да поправи грешките си от младини, промених отношението си към него. Защо да не му се даде втори шанс? Харесвам хора, които се опитват да променят миналото си. Ники има хубава жена и дете, показа, че с него всичко е наред и, както и че се чувства виновен за нещата, които е вършил. Намерих общ език с него.


Е, Ники уж иска да се реабилитира, а призна, че е изневерявал на жена си и взе, че залитна по Калина Паскалева вътре. Каква е истината за отношенията им?


- Не, няма такива филми - преекспонирано е това за отношенията между Калина и Ники. Може да е имало тънка, почти невидима заигравка от негова страна, а те я направиха прекалено голяма. Може да е имало същото и от страна на Калина, но толкова, нищо повече. Те, двамата, се разбраха...


Какво се разбраха - че каквото има ще се случва навън, а не вътре, така ли?


- Не, не вярвам, дори съм абсолютно сигурен, че нищо няма да се случи между тях и навън .


Защо не се влюби и във „ВИП Брадър", както в „Къртицата"?


- Трябваше да се влюбвам ли (смее се, б.а.)? Аз си имам приятелка и през цялото предаване афиширах това.


И Китаеца има жена, пък това не му попречи да флиртува с Калина?


- Аз имам приятелка, на която държа и искам да продължа да бъда с нея.


Случайно ли е съвпадението на малкото й име с това на Гергана Грънчарова от „Къртицата"?


- Това е единственото съвпадение между двете. Да не би да искате да кажете, че съм си търсил момиче със същото име? Стига, моля ви се, няма такова нещо (смее се, б.а.)! И аз, като се запознах с нея, останах изненадан, че се казва Гергана. В нея ми хареса отношението й към мен и най-вече, че въобще не беше гледала „Къртицата", което беше най-големият плюс.


Откъде е настоящата ти приятелка ?


- Родена е в Хасково, но се запознахме във Варна и там започна всичко. Сега е с мен в София за финала на шоуто довечера.


Знаеш ли, че Гергана Грънчарова има по-близки отношения с Георги Стоянов, който спечели „Къртицата"?


- Живи и здрави!


Мислех, че си наясно, тъй като знам, че с Жоро поддържате някакви отношения.


- С Жоро имаме нормални приятелски взаимоотношения, но никога не ме е интересувало какво се случва в личния му живот. Когато човек иска да каже нещо, го прави. Не смятам, че някой трябва да ми дава обяснение с кого излиза. Кой съм аз? Не съм питал, не ме и интересува!


Къде живеете с приятелката си, влюбен ли си?


- Във Варна сме, какво да правя в София? Влюбен съм в моята приятелка, с която сме от август месец заедно.


Готов ли си за семеен живот?


- Това си пожелах и на балончето, което пуснах в клипа на песента вътре.


Да, но дали е така, защото в шоуто не всичко е истина?


- Когато вътре съм говорил за Гергана, всичко е било така, както е.


Ще правите ли сватба?


- Не, никакви такива. Вече съм стар за сватба.


Пак ли работиш като охранител?


- Не, приключих с охраната. Съвсем малък бизнес имам с едно приятелче. С баща ми ще правя нещо по-голямо.


Баща ти добре ли, защото беше болен, когато излезе от „Къртицата"?


- Сега е добре.


Истина ли е, че вече си похарчил 100-те хиляди, които спечели в предишното шоу?


- Не, няма такова нещо!


Всички пари ли получи от продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, тъй като се говореше, че авоарите били в КТБ?


- (Смее се, б.а.) До стотинка съм получил всичко, което са ми дължали Иван, Андрей и Ники Николов. Доволен съм от тях и съм им благодарен, каквото е трябвало, са ми го дали.


Ето, сега отново имаш хонорар от „ВИП Брадър" и спокойно можеш да си живееш от шоу на шоу.


- Стига с тия глупости! Поканиха ме от „ВИП Брадър", видях какво е, не ми хареса, не е моята игра.