Гръмко рекламираният сутрешен дует на Би Ти Ви Антон Хекимян - Биляна Гавазова е на път да се разпадне заради напрежение между двамата.


„Тази ми е под нивото, излага ме с тъпите си въпроси и поглед тип „секси кифла", беснеел любимецът на зрителите по адрес на новоизлюпената си колежка. И факт, шефовете на медията избраха Биляна да стане водеща по най-простата причина на света - секси е, разкриват запознати с кухнята на телевизията, пише в. "Всеки ден".


Още с пробите на Антон и Биляна за „Тази сутрин" е станало ясно, че първият ще говори, а дамата ще краси. Върху визията й дори още повече е акцентирано - избират й все по-заголени и тесни тоалети, винаги е без ръкави, за да си личат тренираните й ръце, което с нито една друга водеща не е било практика.


Най-често, преди да се обади, Гавазова се вторачва неадекватно в една точка, пипайки се по ухото. Тогава всъщност редакторът й говори в слушалката какво да пита, но зрителите го отдават на разсеяност и притеснение от непосилно тежката корона на водеща на най-гледания сутрешен блок.


Първоначално двойката тръгнала да покорява ефира с привидна любов и разбирателство помежду им, но с течение на времето Антон станал все по-раздразнителен по отношение на Гавазова. Хубавицата от Шумен почти не задава въпроси на гостите в студиото или ако се обади, то е с нелогично питане или просто за да допълни питането на Хекимян.


Хитрата идея на продуцентите е бившата репортерка да прави живи включвания отвън. Ето защо във вторник Биляна беше пратена на Витоша да отразява Джулай морнинг, а в сряда пропусна важен разговор в студиото, защото пътуваше към тенискортовете в Борисовата градина за интервю с бивш треньор на Гришо.


С новата схема хем ще запазят Гавазова като лице, и то в среда, в която тя се чувства по-уверена в качествата си, хем Хекимян ще престане да мрънка, че има недостойна екранна половинка.


Самата Биба не е особено доволна от продуцентското решение, но няма друг избор, защото е прекалено амбициозна и иска на всяка цена да е на екран.