Иван и Андрей издадоха подробности относно новото предаване, което ще стартира след месеци - "Фермата". Двамата споделиха в "Тази сутрин", че кастингите вече са започнали и до момента има над 500 кандидати.

Двамата се изфукаха, че все още не са започнали активна ПР акция за новия проект, а вече има толкова много желаещи да станат фермери.

До този момент сред бъдещите кандидати има човек, който е бил във Френския легион, както и майка на 5 деца.

Водещият на сутрешния блок Антон Хекимян реши да се пошегува с Иван, като каза: "Тогава можеше и Ирина да влезе". Наскоро тя роди син на "опосума", като това се явява трето нейно дете, тъй като тя има още две от предишен брак. Изглежда шегата не се понрави много на Иван и той я подмина безмълвен.

Иван и Андрей уточниха, че този път те ще бъдат само водещи на проекта, а продуцент е BTV. Двамата се натегнаха, като казаха, че благодарят на телевизията, че след толкова години тя отново ги е приютила. Двамата стартираха голямата си кариера именно в BTV. Телевизионното номадство обаче не ги подмина и те обиколиха всички по-големи телевизии, сред които конкурентната Нова, а по-късно и TV 7.

Форматът "Фермата" не е нов. Той се излъчва в други държави от години. Само в Сърбия е познат от поне близо 10 г. Сега обаче и в България проектът ще стане популярен.

Андрей уточни, че родните зрители ще видят как хора живеят във ферма. Те ще трябва да доят крави, тъкат килими и ще има натурална размяна на продукти. "Участниците ще заварят едно малко запустяло местенце. Те ще го подобрят и точно тогава проектът ще свърши". Наградата е 100 000 лв. /Lifestyle.bg
1