Калина Паскалева, която придоби слава преди години с участието си в "Островът на изкушението", а сега се изявява като светска репортерка, доверява, че в книгата си „Дневниците на една к****" разкрива много истини за ъндърграунд живота, но подчертава, че главната героиня в книгата не е тя самата.


В една от главите пише за голямата си любов - улично момче, издигнало се до шеф на дилърите, внасящо респект в обикновения човек и погубващо душата си. „Направих го с една-единствена цел - да покажа всичко нагледно, че всичко в книгата е реално огледало на годините на прехода. Не бих си позволила да пиша за времена, чиито жертва не съм била аз", споделя още пред сп. "LoveStyle".


Признава, че познава много хора от родния ъндърграунд. „Маргина е един от тях, но държа да подчертая, че историята в книгата ми не е лична. Това са мъже, които определяме като емблематични фигури за прехода. В техните очи винаги съм била мъжко момиче и знам, че ако имам някакъв сериозен проблем, биха ми помогнали. Но сега не движа в криминални среди", добавя още Паскалева.