"СамодеЛен театър 11" ще представи новата си постановка "Underground"(Подземният) на световно известния български драматург Христо Бойчев.

"Това е пиeса за балканските нрави, за различията, за националната идентичност, за загубените ценности, за девалвацията на таланта, за всички негативи на т. нар. преход на нашето общество." - сподели режисьорът на постановката Светла Въжарова. Героите на пиесата са нашите съвременници - онези, които останаха зад чертата, големият процент хора, чието ежедневие е съпътствано от нисък стандарт, рискове и несигурност.

Това е пиеса за уморения от обещания за по-добър живот, обезверен, обикновен човек, който се чувства в безизходица, в капан и опитите му да живее честно се сблъскват със стените на безразличието и чалгата в живота. В крайна сметка това все пак е пиеса за надеждата, за вечния човешки стремеж към по-добър и осмислен живот.

Актьорите от "СамодеЛен театър 11" канят всички любители на театъра на 05.06.2008 от 19 часа в залата на читалище  "Тодор Пеев".

Билети може да закупите от 03 до 05 юни в читалището. Очакваме ви!