52-годишният Веселин Маринов е завел младото си гадже Първолета на романтична почивка в Гърция, пише в. "България днес".


Веско решил да избяга временно от тежките си професионални ангажименти и заедно с любимата си заминали на море зад граница. Той избрал почивка в Гърция, защото държал двамата да прекарват повече време заедно, тъй като не искал връзката им да бъде публична. Нещо повече - изпълнителят бил твърдо против двамата с Първолета да се появяват заедно по българските заведения. Затова и любимата му ходи на дискотека в родния си град Русе заедно с приятели.


Веско дори не я придружил на сватбата на нейна близка приятелка, въпреки че бил поканен, тъй като се тревожел, че снимките им могат да се появят навсякъде в публичното пространство.


Близки до двойката разкриват, че двамата често пътуват в чужбина. С Веско се запознали преди няколко години, когато хубавицата приключила последната си връзка. Певецът бил на участие в предизборна кампания. Първоначално били само приятели, но впоследствие започнали връзка.