Йорданка Христова призна, че дълго са я убеждавали да участва във Вип Брадър и трудно се е съгласила.


"Доста дълго време ми звъняха. Обаждаха ми се няколко пъти. Отказвах и искаха да направим лична среща, за да ме убедят. От първото обаждане до финалното мина месец и нещо", заяви Христова в интервю за 24 часа.


Христова смятала, че това не е за нея и няма да се отрази добре на имиджа й и  представата за нея.


"Ще ми бъде неприятно, ако направя така, че да засегна близки и приятели - хора, на които държа. Не бих искала да разочаровам близки хора и публиката си. Не искам да разочаровам и тези, които негодуват. Но си казах, че всъщност не е много лесно да влезе човек, да се изолира по този начин и мога да покажа някакъв характер. Освен това хората могат да видят черти, които не са познавали у мен. Много съм общителна и положителна и мога да покажа, че не бива само да се мърмори и да се оплакваме от какво ли не.", допълва легендата в българската естрада.


Според слуховете обаче, Данчето е приела само заради тлъстия хонорар. Тя ще вземе най-много пари от ВИП-овете този сезон - цели 80 000 лв. Данчето се споразумяла да остане само няколко дни.


Тя ще продължи да има участия и докато е в Къщата. От екипа ще я развозват с кола, както правеха и с останалите ВИП-ове миналия сезон.


Христова признава още, че е решила вътре да бъда себе си. "Усетя ли, че си играят с мен, и аз ще започна да играя", заяви емблематичните за соца изпълнителка.