Деси Слава броила в аванс над 50 000 лева за купуването на ваучери за "МТел" и "ГлоБул", с които да се изпращат SMS-и в нейна ползва. До дни щели да се вземат и още предплатени карти - общо за около 100 бона, пише hotnews.

Певицата решила да инвестира значителна сума в изпращането на съобщения за себе си, която ще й се върне при получаването на голямата награда. Тактиката била измислена още миналата година, преди влизането й във ВИП брадър. Тогава Деси Слава бе оставила на близките и роднините си 30 000 лева, с които да купят предплатени карти и да гласуват за нея на финала. Схемата обаче се издънила, тъй като продуцентите на ВИП брадър решили да ударят рамо на Христина, пише изданието.

"Планът на Деси Слава наистина е гениален. Така тя си гарантира 500-те бона, които са й обещани още при влизането й в играта. Останалите певци също биха направили подобна схема, но никой не е толкова богат като нея, за да поеме риска да заложи около 100 000 лева за изпращане на SMS-и за себе си", разказа известна естрадна певица, участваща в "Пей с мен". Тя била много огорчена от развоя на събитията и от факта, че наистина слуховете за нагласен победител се оказали верни.

Деси се съгласила да участва в "Пей с мен" след като шефката на Нова телевизия Силва Зурлева й гарантирала, че ще прибере голямата награда - като компенсация за прецакването й във VIP Brother, твърди електронното издание.