Един от най-дейните фенклубове на Георги Аспарухов - този в Ботевград, проведе необичайна на пръв поглед среща. Неговият председател бе поканил два колоса на ЦСКА - един от най-добрите футболисти на България за всички времена - Димитър Якимов, и Валентин Михов, бивш президент на червения клуб. Срещата се състоя в Историческия музей в града и на нея присъства още и Димитър Ларгов, който за трети път участва в проявите на местния фенклуб на Гунди.


Както винаги словоохотлив, Валентин Михов изрази почитта си както към големия футболист, така и уважението си към "Левски". След което отговори и на много въпроси на присъстващите.


С огромен интерес се очакваха думите на Димитър Якимов. От години той се е зарекъл да не дава интервюта, но пред пълната зала сподели немалко спомени за приятелството му с Гунди.


В края на срещата Димитър Ларгов направи голям жест към председателя на фенклуба в Ботевград Добри Доцов, който е отявлен колекционер на значки. Той му подари възпоменателно флагче, пълно със значки от различни краища на света.