Софи Маринова потвърди слуховете, че е бременна.


"Истина е това, което се говори от известно време насам. Чакам бебе и съм безкрайно щастлива! Това е най-хубавата новина за Коледа и за рождения ми ден. Сбъдната мечта е да имам второ дете. Много ме беше страх да не остана само с Лоренцо, който е на 11 години, а през декември аз правя 39", разказва развълнувано Софито пред в. "България днес".


Според клюките тя се обвързала с потаен господин със солидни финансови възможности, с който е решила да създаде наследник. Маринова обаче категорично отрече това:


"Пълни глупости са това! Бил милионер, бил богаташ, какво ли не прочетох! Няма такова нещо! Софи Маринова сама си гледа децата, сама си изкарва парите. Няма да разкрия кой е. Да вземе да ми дойде на крака и да иска да е баща. Няма да стане! Решила съм на никого да не казвам. Тук-таме се шегувам, че идея си нямам кой е", разпалено обяснява Софи.


Певицата все пак разкри, че е млад мъж, когото срещнала в дискотека и спала с него само веднъж. "Млад, здрав, красив, на 20 и няколко години. Такъв го търсих, за да имам хубаво дете".


Маринова твърди, че с бившия й Дачо дълго са правили опити, но нищо не се е е получавало, за това сега е много щастлива. Все още е в началните месеци на бременността и за това не й личи. Искала е да пази тайната още дълго, но не е издържала и е споделила на най-близките си хора. Сега е решила да продължи с участията, докато не почне да й тежи.


От всички за бебето най-много се радва Лоренцо. "Целува ми корема и говори на бебето. Говори му в женски род, защото иска да е момиче - да наследи много от моите качества, които синът ми като момче не можа да получи", разказва ромската перла.