Петя Буюклиева, която медиите вече галено наричат Петя Бу, напусна къщата на "Биг Брадър ол старс". Устатата певица се оказа с най-ниска зрителска подкрепа. Тя не изневери на ексцентричния си стил и се прояви дори, докато си тръгваше. В момента, в който обявиха името й, започна да се щура и се запъна: "Няма да си тръгна, докато не си приготвя багажа, няма да им го оставя тук!" В крайна сметка съквартирантите й обещаха да приготвят вещите й и да й ги изпратят.


Пред Ники Кънчев Петя заяви, че хората не трябва да вярват на излъченото, защото не всичко е показвано в ефир, а най-вероятно нейното поведение е манипулирано.


"Йе... Йо..! Точно така!... Да ви чуя!", крещешена като на концерт Буюклиева пред публиката в студиото на Биг Брадър.


Тя се оказа най-недолюбвана в шоуто заради непрестанните си мрънкания и капризи и поради това, че изложи на показ интимни тайни от живота на легенди на българската естрада като Емил Димитров, Васил Найденов и Камелия Тодорова. Петя нападна и Катето Евро с обвинението, че си показала циците на купон.


Звездите в къщата са единодушни, че естрадната дива е играла през цялото време, не е успяла нито за минута да се отпусне и се е държала с останалите като със свои фенове.