Най-упорито пазената тайна в чалгата - кой забремени Софи Маринова, не изтрая дълго. Ромската перла е заченала от един от най-добрите приятели на Фики Стораро, пише в. „Всеки ден".


Софка ще направи налудничавото признание: „Бяхме на дискотека в София. Заговорихме се. Харесахме се. Правихме секс и бебенцето стана"?!


В средата на май певицата, която я свързва дългогодишно приятелство със семейството на Тони Стораро, е поканена да бъде сред най-личните гости на абитуриентския бал на сина му Фики. През няколко маси встрани от тази на Софка в балната зала на столичния хотел „Дедеман Принцес" са се настанили неколцина младежи - мъжката приятелска компания на Фики. Всичките до един са добре сложени, спортяги, прекарват доста часове във фитнес залата заедно с абитуриента.


Всъщност на 14 май вечерта, без Софи Маринова въобще да подозира, един от всичките 450 души на снобарското мероприятие шест месеца по-късно ще стане баща на така лелеяното от нея второ отроче. На 6 ноември вечерта в звукозаписно студио са се събрали Софка, Тони и Фики Стораро и Преслава. Замръкват до късните часове и по някое време някой предлага да продължат вечерта в Студентски град, където Азис има участие в „Клуб 33".


Към сепарето на звездите се присламчва в първия момент непознат за Софка младеж. Много прилича на Фики, брадясал, от неговата боя, но не, не е извънбрачен син на Тони Стораро. Младокът е 21-годишният приятел на Фикрет - Ивайло. Певицата се сеща, че го е мяркала на абитуриентския бал преди половин година.


Приятелки на певицата са категорични, че след 6 ноември тя е купонясвала в София само още един-единствен път - на свое участие отново в същото заведение, на 4 срещу 5 декември. Когато обаче вече се бе похвалила за бременността си.


Изненадващата поява на четиримата изпълнители на участието на Азис няма как да не предизвика любопитството на целия клуб и стотици очи са насочени към звездното сепаре. „Единственият непознат на него бе мускулестото момче, около което Софка цяла нощ кръжеше като муха на мед. Флиртовете им не останаха скрити за никого, тя връткаше задник покрай него с кючеци, наливаше му алкохол", описват събитията присъствали на въпросния купон очевидци.


Накрая явно напитките са дошли в повечко на харесалите се Софка и Ивайло и на заранта аверът на Фики се събужда в спалнята на Маринова.


Така на 25 ноември тестът за бременност отсича: Софка е бременна! Според изданието въпросният Ивайло е не просто пръв приятел на Фики, но и негов братовчед. Бащата на Софкиното отроче е от турски произход, занимавал се е с бокс и допреди известно време е живеел в Дортмунд. Той няма да признае официално бебето, затова детето ще вземе фамилията на майка си.