Ирина Тенчева ще води предаване по Би Ти Ви. Именно заради Тенчева социално ангажираното предаване на Наталия Симеонова "Предай нататък" пада от ефира на телевизията, а къдрокосата блондинка ще остане без работа, пише "България днес".


За никого в тв средите не било тайна, че Иван и Андрей по всякакъв начин се опитват да завземат отново ефира на телевизията, в която едно време стратираха кариерата си с хитовото предаване "Сблъсък". След скандалното си напускане на Би Ти Ви опосумите отидоха в Нова телевизия, където завладяха неделния блок със "Станция Нова".


Там пламна и любовта на продуцента с Тенчева, която водеше едно от предаванията в програмата. Още тогава Ирина беше обвинена, че безсрамно копира идеята за предаването си "Най-добрата майка" от колежката си Наталия Симеонова и нейното "Море от любов". "Предаването на Ирина е като "Море от любов", само че за майки", разконспирираха я по онова време зрителите.


Тв номадството на Иван и Андрей обаче не свърши дотук и след няколко години в Нова опосумите подписаха с ТВ7, където предаването на Тенчева бе прекръстено на "Град на ангели", а Наталия вече водеше "Предай нататък" по Би Ти Ви с абсолютно същата концепция - да се помага на хора с тежка съдба. След кризата и орязания бюджет в ТВ7 Иван и Андрей бяха принудени отново да молят за работа в Би Ти Ви, където тв дуетът вече продуцира две от шоутата - "Папараци" на Николета Лозанова и риалити сериала "Истински истории".


"Ирина иска да води социално предаване, но такова вече имаше по Би Ти Ви, затова се наложи Иван да убеди шефовете, че Наталия вече се е изтъркала след толкова години на екран и е време да се даде шанс на неговата жена", издава за рокадите човек от телевизията.