Мария и Християн Гущеров вдигнаха сватба с над 100 гости в столичния гранд хотел "София" през уикенда. Официалното "Да" обаче бе няколко дни по-рано, на рождения ден на Мария - 13 януари.Едни от най-коментираните гости на сватбата бяха кумовете на младоженците - бащата на Християн - Добромир Гущеров и втората му съпруга Диана. Те се ожениха месец преди Мария и Хриси. Из медийното пространство бе коментирано надълго и нашироко, че според каноните не е никак хубаво гаджета, решили да се женят, да кумуват на сватба, а после да минат и те под венчило, тъй като вече са се сродили. Изглежда това суеверие е убягнало на Мария, която дни преди сватбеното си тържество, каза, че за нея и църковният брак е много важен, защото иска "Бог да благослови връзката".


На голямото събитие фолкпевицата се появи с рокля на "Ермано Шервино". Дъщеричката на изпълнителката 6-годишната Марая бе със същата мини рокля копие, като тази на майка си. Така на сватбата имаше две булки и затова Мария бе преценила, че няма нужда от шаферки.


Водещ на събитието бе Драго Драганов - Чая. Любопитна подробност е, че преди 9 години, когато Мария се омъжи за първи път - за бизнесмена Димитър Андонов, Драго отново бе водещ на тържеството.


Този път, сред колегите на певицата, с присъствие се отчетоха - Азис, Емилия, Андреа, Славка Калчева, Ани Хоанг и Люси Иларионов. Гримьорът на звездите Кирил Чалъков също бе поканен.


Най-голямо впечатление направи огромната 5-етажна торта от бели рози. Сладкото изкушение бе изработено специално за младоженците от сладкарите в ресторанта на клана Гущерови.


Менюто, с което бяха гощавани гостите, включваше салата от омар, предястие от равиоли, сорбе и още кулинарни изкушения.