Слави Трифонов е поискал баснословен хонорар от 100 000 лева, за да пее на сватбата на милионерска щерка от Варна, която се е състояла преди около месец, пише "Уикенд".


Преговорите между гологлавия шоумен и бащата на младоженката започнали в разгара на лятото. Тогава двамата се срещнали във Варна като срещата била уредена от Дарина Павлова. На рандевуто баровецът поискал от Слави Трифонов да пее на сватбата на щерката му заедно с целия "Ку-ку-бенд".


Дългия обяснил, че му предстои голям концерт и че е ангажиран основно с провеждането му, но все пак обещал да даде отговор до два-три дни, като предварително уточнил, че цената е доста висока и не подлежи на обсъждане - 100 000 лева.


Няколко дни по-късно, когато се стигнало до преговори, се оказало, че хонорарът от 100 бона е само и единствено за Слави, като в цената не влиза свирнята на "Ку-ку бенд" и музикалното озвучение. Затова богаташът трябвало да заплати още 20 000 лева. Освен това Трифонов настоявал той и хората му да бъдат настанени в 5-звезден хотел, като били необходими поне 10 стаи - тоест разход от около още 5000 лева. За капак, трябвало да се плати и бензинът на всички коли в двете посоки - още хилядарка!


Изненадан неприятно от претенциите на Слави, баровецът бил отбой. Дни по-късно таткото си осигурил услугите на Цеца Величкович, която пяла на сватбата срещу хонорар от 40 000 евро, тоест около 80 000 лева.