Стефан, който е по-малкият брат на телевизионерката Вили Сечкова, е на път да се превърне в новия най-желан ерген в държавата. Мачото непрекъснато сменя момичетата в живота и леглото си, а кандидатките са предимно от модния подиум, пише БЛИЦ. Отскоро Стефан Сечков има любовна авантюра с Вили Стоянова, която бе претендентка за короната на „Мис България 2013".


Гимнастичката е бивше гадже на сина на актрисата Аня Пенчева - Ангел Караньотов. По-късно нейната най-добра приятелка Ингрид й отмъква гаджето, заради което са били скарани известно време.


В момента Вили и Стефан са по-щастливи отвсякога, издадоха за народното издание техни приближени.  Любовта им обаче е помрачена от трети човек - бившата на Сечков. Става въпрос за Александра Михайловска, която също бе претендентка за престижната титла за красота през 2012 г. Малък Сечко, както го наричат в обкръжението му, забил стройната софиянка покрай конкурса за най-красива българка, който фирмата „Ноу Фрейм", където той е съдружник, продуцира.


Бившата на Сечков не може да го прежали и всячески се опитва да си го върне. Младата дама системно тормози новоизлюпената двойка. Без притеснения тя отправя заплашителни смс-и и обаждания на новата любов на Стефан.