Ути Бъчваров си купи чисто нов джип марка „Ленд Ровър". Водещият на шоуто „Бързо, лесно, вкусно" е известен в гилдията като един от най-големите циции, които рядко дават пари за каквото и да било. Явно обаче този път той е развързал кесията и е решил да смени стария си автомобил с чисто ново мощно возило. Според наши източници лаченият гигант е на стойност между 95 и 100 хиляди лева, внос от чужбина, пише в. "Всеки ден".


„Колата е много красива и луксозна. Никак не е в неговия стил. Ути по принцип си пада по автомобили, които са подходящи за извънградско каране, ралита и офроуд джипове. А и толкова голяма сума накуп определено е нещо ново. На всички ни беше странно, че се е спрял на този модел. Явно се променя, може пък да е за добро", коментират от екипа на Бъчваров.


Злите езици пък твърдят, че причината готвачът да се обзаведе с чисто новото возило е настоящата му приятелка Мария. Двамата са заедно от доста години, макар да криха за връзката си, а наскоро взеха съдбоносното решение да се подложат на ин витро процедура, за да се сдобият с наследник.


„Ути е коренно променен напоследък. Определено е станал по-сериозен, замисля се за бъдещето си с половинката, вместо само да се чуди как да изхарчи парите си и каква поредна щуротия да скалъпи. Все пак му е време, не е първа младост", издават приближени до водещия.