Олимпийската ски шампионка Линдзи Вон и най-голямата звезда в голфа Тайгър Уудс вече не са една от най-любимите двойки в света на спорта. Двамата заявиха в съобщения в социалните медии, че са сложили край на връзката си. Въпреки това те са в пълна хармония един с друг и заявиха, че "ценят дните, прекарани заедно". Причина за раздялата им е динамичният живот и натоварени графици, които имат.


"След почти три години заедно Тайгър и аз решихме да сложим край на нашите отношения. - написа Вон в неделя във Facebook. - Винаги ще ценя спомените, които имаме заедно. За жалост и двамата водим ужасно забързан живот, който ни кара да прекарваме по-голяма част от времето си рзделени. Той и прекрасното му семейство винаги ще имат ценно място в сърцето ми".


Тайгър също потвърди раздялата със следното съобщение в сайта си:


"Линдзи и аз решихме да спрем да се срещаме. Много се възхищавам и уважавам Линдзи и винаги ще ценя времето, прекарано с нея. Тя беше незабравима със Сам и Чарли и цялото ми семейство. За жалост водим много забързан живот и двамата се състезаваме в твърде изискващи спортове. Трудно е да прекарваме времето си заедно."


Двамата бяха видяни за последно заедно на турнира "Мъстерс", където Вон придружаваше децата на Тайгър от първия му брак- 7-годишната Сам и 6-годишния Чарли. Линдзи Вон също има един развод зад гърба си с бившия си треньор Томас Вон.


Слуховете, че Линдзи и Тайгър са двойка тръгнаха през 2013-а, след като тя получи травма в коляното. Тогава Тайгър изпрати частния си самолет, за да я вземе. Няколко месеца по-късно двамата обявиха с обща снимка, че са заедно. Това бе нетипично за Уудс, който се опитва да държи личния си живот далеч от медиите. / Lifestyle.bg