Най-сладката женена двойка от социалния експеримент "Женени от пръв поглед" Стефан и Светла вече също са разделени. Новината се завъртя като лавина в медийното пространство, провокирана от снимки на Светлето във Фейсбук. На тях тя празнува рождения си ден, но е в компанията единствено на свои приятелки. Оказва се, че е станала много близка и с момичето от другата двойка Гергана, която вече не е с Георги.


Двете непрекъснато си обменят фрази в социалната мрежа, които навеждат на мисълта, че любовта за тях вече е мираж.


Светлето и Стефан бяха младоженците, на които зрителите възлагаха най-много надежди. Говори се обаче, че те не успели да заживеят заедно. На Светла й било трудно да пътува до Перник ежедневно заради работата си и се изнесла от дома на автомонтьора.


"Ако план "А" не проработи, в азбуката има още букви", написа тя на стената си във Фейсбук преди дни, което навежда на мисълта, че нещо в живота й не е както трябва.


А днес изля душата си в следното:


"Вече нямам време да понасям абсурдни личности, които, независимо от възрастта си, не са пораснали. Нямам време да се занимавам с посредствености. Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго, човечни. Хора, които обичат да се смеят на грешките си. Които не се суетят около успехите си и не се самозабравят. Които не се смятат за избраници, за елит, превъзхождащ останалите. Преди наистина да са станали такива. Които не бягат от отговорностите си. Които защитават човешкото достойнство. Които не искат нищо друго, освен да вървят редом с истината и справедливостта, честта и достойнството. Целта ми е да стигна до края спокоен, в мир с любимите си същества и с моята съвест. Надявам се, че това един ден ще стане мечтата на всички ни, защото така, или иначе, ще стигнем до края... А защо да не бъде с радост и удовлетворение?"