Иван Звездев, който години наред бъркаше манджи в телевизионен ефир, разкри, че предаването му "Кухнята на Звездев" се е снимало от дома му цели 5 години.


След като от правни съображения се наложи да бъде спряно "Бон апети", трябвало много бързо да се реагира с кухня за снимките на новото предаване. Съпругата на Звездев  Юлияна предложила екипа да използва семейната кухня.


"Тъкмо бяхме ремонтирали кухнята. Аз поисках да направим остров с лице към хола, за да може като имам гости да не се притесняват и да идват да ми помагат. Това се оказа много удобно за предаването", каза Звездев при Гала, където гостуваше заедно с жена си и трите си деца.


Той в момента използва кулинарните си умения, за да радва многочленното си семейство. Звездев е горд баща на дъщеря и двама сина. Децата най-много обичат да похапват от неговите спагети и чийзкейк.


По-големи вече са решили да наследят професията на татко си и са започнали да поназнайват това - онова в кухнята.


"Иван много ми помага за най-малкия. Сменя му памперсите, гледат се. Той преряза пъпната му връв", разказа пък жена му.


Самият Звездев споделя, че доста се е шашнал по време на раждането, защото лекарите изведнъж започнали да се суетят. Гадно му станало и докато аспирирали бебето, както се прави при раждане.


Сега кулинарят се изжявява в риалити шоуто "И аз го мога". Съпругата му заяви, че много се гордее с него, а дъщеря му призова журито да не бъде толкова взискателно към участниците.