Снежина Вълкова е забелязана на метростанция чинно да чака влакчето. Манекенката запълнила времето и си направила селфи.


Всъщност не снимките с телефон са интересни в случая, а по-скоро промените настъпли със Снежи. Тя стана известна не само покрай моделските си изяви, а като гадже на известни мачовци.


Макар и за кратко, но е имала връзка с футболиста Валери Божинов. Сред доста коментираните й любови е тази с Евелин Банев - Брендо.


Блондинката явно сериозно го е закъсала финансово, след като е принудена да смени баровските лимузни с влакче на подземната железница, пише BIG5.BG


Запознати разказват, че само допреди три години Снежина карала сив спортен джип мерцедес GL, подарък от тополовградчанина.


Факт, че сега е сменила транспорта, а мощният автомобил вероятно вече е собственост на новата изгора на Брендо, която се говори, че е испанка.


Да припомним, че Вълкова стана известна с еротичната си фотосесия в сп. ''Максим'' през 2006 г. и с още по-страстните си целувки с бизнесмена в столична дискотека през 2010 г.


За това си изпълнение с ''кокаиновия крал'' блондинката беше прокудена от съпругата на Брендо - Моника Добринова в Щатите.


В страната на неограничените възможности на манекенката ѝ се наложи да се омъжи за 60-годишен баровец, за да я издържа. Аферата й с Банев не е единствената с осъдени.


Преди години тя е забелязана с бившия на моделката Ирена Милянкова - Росен Чолов - Чолата, който излежава присъда за склоняване към проституция.