Трима души са арестувани за разпространение на наркотици в Слънчев бряг, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас. Това е станало след спецакция на полицията снощи в курортния комплекс.


Около 23.30 ч. служители от Районно управление – Несебър извършили проверка на стая в общежитието „Кристал”, обитавана от 17-годишната софиянка Е. Д. Това е станало след получен сигнал, че същата пласира наркотични вещества. В стаята са открити и иззети пет найлонови пликчета с канабис и други пет с амфетамин.


Полицаите установили, че в стаята се намирали и 24-годишният Даниел Петров от Ботевград и 18-годишната Мария Димитрова от София, обитаваща стая в хотел „Централ”. Полицаите претърсили и второто хотелско помещение, в което пък била 19-годишната Поля Симеонова от Враца. Там са намерени и иззети 14 полиетиленови пликчета с амфетамин, 20 с метамфетамин, три пликчета с кокаин и 45 – пълни с канабис.


Даниел Петров, Мария Димитрова и Поля Симеонова са задържани за срок от 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.