Големият финал на фолклорното риалити „Надиграй ме на неделното хора” ще се проведе на 21 юни /неделя/ от 20 часа пред храм-паметник „Александър Невски” в София. В него ще вземат участие финалистите от седемте града, в които гостува танцовото шоу. Това са „Виделина“ – Община Самоков, „Слънце“ - Ихтиман, „Боженци“ – Габрово - „Правец“, „Фолк фитнес“ - Дупница, „Ботевград“ и „Танцувай за здраве“ - Берковица. Всеки  състав участва с до 12 танцьори на възраст над 18 години. Финалът ще се излъчва пряко по БНТ 2 БНТ Свят.


Финалистите ще преминат през три кръга, в които ще представят различни хора и ще бъдат оценявани от журито и от зрителите с гласуване чрез SMS.
Съставите ще преминат през три кръга, в които ще представят различни хора и ще бъдат оценявани от журито и от зрителите с гласуване чрез SMS. Освен състезателите, които ще се борят за голямата награда, в шоуто на открито ще се включат и софийски фолклорни състави и изпълнители.
Каква е наградата за победителя и как зрителите ще могат да дадат своя глас за фаворита си – ще стане ясно преди финала, съобщават от екипа на „Надиграй ме”.