Емилия Кларк, която доби световна популярност като Денерис Таргариен в "Игра на тронове", не се притеснява да се съблече пред камерата. Голата сцена във финала на първия сезон на култовия сериал я превърна в любимка на стотици мъже по света.


Емилия признава, че й е било забавно да свали дрехи отново и то пред ветерана в киното Арнолд Шварценегер. Двамата си партнират в новия му филм "Терминатор: Генезис".


"Да се съблека беше забавно. Стана добре", заяви Емилия на пресконференция в Ел Ей по повод премиерата на филма. На Кларк й е поверена иконичната роля на Сара Конър, която в оригиналната версия се играе от Линда Хамилтън.


За разлика от нея обаче Арни се е чувствал леко притеснен от голотата й.


"Голите сцени бяха притеснителни, но забавни. Имаше смешни разговори и страхотен хумор, но това е неизбежно, защото филмът трябва да продължи. Имаше моменти, в които трябваше да прикрием някои неща, но какво от това. Не мисля, че някой тук има нещо, което иска да скрие", обясни Шварценегер.


Всеки път, когато Кларк е трябвало да свали дрехи, човек от екипа е проявявал солидарност към нея и също се е събличал.


"Страхотният ни аудио директор Фил Патерсън винаги се събличаше гол до кръста, когато Емилия трябваше да снима голи сцени. Беше много смешно, защото пред камерата виждаш прекрасната Емилия, а отзад - Фил, който не изглежда толкова добре. Но той е отборен играч", заяви режисьорът на филма Алън Тайлър.


"Терминатор: Генезис" гръгва по кината от 1 юли.