За втори път Представителният ансамбъл на въоръжените сили събра обичта на публиката в големия салон на НЧ „Тодор Пеев-1871”. Поводът за невероятния концерт беше Празника на Етрополе-Петровден'2015.
Преди чаровните изпълнителите да „завладеят” сцената, Венета Гергова – заместник-кмет на Общината приветства гостите и всички присъстващи. Тя съобщи, че инж.Богомил Георгиев е награден с почетно отличие, което му се присъжда от Министерството на отбраната в Република България, Централно военно окръжие, във връзка с признание за ползотворно сътрудничество между общината и Министерството.
Поздравителни адреси по повод Празника на града са изпратени Росен Плевнелиев - Президент на Република България и главнокомандващ на въоръжените сили, Бойко Борисов – Министър-председател на Република България, Министъра на здравеопазването – д-р Петър Москов, Ваня Кастрева – заместник-министър на Министерството на образованието и науката, Камен Каменов – заместник-министър на Министерството на младежта и спорта,  бригаден генерал Боян Ставрев – командир на Националната гвардейска част, директора на Регионална дирекция по горите – инж. Росен Попсавов,  генерал майор Златко Златев – командващ на Съвместното командване на силите, кмета на община Ловеч, кмета на община Правец, кмета на община Димитровград, Областния управител на София област, проф. д-р Цоло Вутов – председател на Съвета на директорите  на „Елаците –Мед” АД, инж. Добри Цветков – изпълнителен директор на „Елаците – Мед” АД, Синдиката на българските учители, проф.д-р Борислав Борисов, Георги Георгиев – народен представител от ПП ГЕРБ. 
В концерта участваха  мъжки вокален квартет "Армейска песен", фолклорен състав "Ладена", танцова формация "Алгара" и солистите Сунай Чалъков, Антония Маркова, Съни, Татяна Дупаринова, Бойка Дангова и Орлин Горанов.
Началник на Представителния ансамбъл на ВС е Снежина Темелкова, музикален ръководител Ивайло Терзиев.
Дълго зрителите ще помнят  невероятнат феерия от прекрасни гласове. 
Водещ Галя Димитрова. 
На участниците бяха поднесени красиви кошници с цветя от името на инж.Богомил Георгиев и от ръководството на Община Правец.