31-годишната Зорница Спирова от Благоевград e момичето, на което Роби Уилямс посвети песента си You Are The One. Тя бе избрана от изпълнителя, заради плаката който носеше : "Аз съм извънземно и искам твоето ДНК".


Певецът бе обещал да си хареса фенка и да я покани в "леглото си" на сцената и това беше именно Зори. В началото той не разбра сложното й българско име и започна да я нарича Сюзън. След като се качи на сцената Зорница му прошепна нещо и Роби започна да й вика "Зори".


"Искаш ли да си легнеш с мен, Зори?", попита Роби и я поведе зад параван, пресъздаващ легло. Там двамата започнаха да танцуват в ритъма на една от най-известните му песни Candy. Роби се закачаше приятелски с благоевградчанката, а тя му се хвърляше на врата и го гледаше влюбено.


За burgasnews.com Зорница заяви, че много се срамува да даде интервю, защото е обикновено момиче. На въпрос какво е изпитала, когато ѝ посветиха песен, както и това да е на една сцена с любимия си певец, поемайки дълбоко въздух, тя направи жест, който можеше да се изтълкува по един единствен начин - Уникално! Тя разкри, че е дошла на Spirit-а само заради поп звездата и след концерта му си тръгна.