Около 4.40 часа тази сутрин силен взрив разтърси ЖК „Васил Левски” в Ботевград. Както може би се досещате, това е поредният атентат, насочен срещу бившия търговски представител на „Еконт” Васил Василев. И този път взривното устройство е било поставено на перваза на един от прозорците на жилището му, което се намира на първия етаж в блока. От взрива са изпотрошени стъклата. Най-вероятно щети има и в апартамента. Минути след взрива, на мястото на инцидента е пристигнал екип на РУ-Ботевград. А по-късно и криминалисти от София.
Мястото около прозорците на жилището на Василев е оградено със сигнална лента. В момента полицаи извършват оглед на местопрестъплението.
Точно преди седмица, на 29 август, апартаментът на Василев бе взривен по аналогичен начин. Два дни след този инцидент той се свърза с наш репортер и обясни, че не знае каква е причината за взривните атаки срещу него. Тогава Васил Василев обяви, че вече не е търговски представител на куриерска фирма „Еконт” за района, както и че е напуснал Ботевград. Въпреки това атентатите срещу него продължават.и държат в непрекъснат страх и напрежение и съседите му.