„Който иска, намира начин, който не иска – намира оправдания.” 


Водени от тази максима, кандидатът за кмет на община Етрополе от БСП инж. Владимир Александров, кандидати за общински съветници и техни симпатизанти запретнаха ръкави и запълниха с асфалт дупките на пътния участък между Правец и Етрополе. Със сигнални жилетки, предупредителни знаци и ограничителни конуси групата обезопаси преминаването на всички желаещи да ползват Правешкия връх по време на инициативата.
Ето какво сподели инж. Владимир Александров: „Разбитата инфраструктура, както и неремонтираните улици в града ни са най-болезнените теми за етрополци. Причината да се заемем сами да свършим работата на общинските и държавните органи е, че буквално всеки ден в този участък шофьорите пукат гуми и си трошат автомобилите. Цяло чудо е, че до сега не се е случил по-тежък инцидент.
На всички ни дойде до гуша от празни обещания. Не е нормално вече толкова години посетителите на красивото ни градче още на входа да изпадат в шок.  Благодаря на момчетата от младежката организация на БСП, които откликнаха на идеята да покажем, че с повече желание и не много средства може да се свърши работа с реална полза за всички.”
Използвайки технологията за студено запълване, която гарантира добро състояние на пътната настилка през зимния сезон, младежите се погрижиха за живота и здравето на всички нас. Институциите да продължат тяхното дело – това е нашият призив!