„Генерал Димитров е добрият стопанин, по-добрият кмет на община Етрополе“. Това каза президентът Георги Първанов (2002 – 2012 г.), който дойде в Етрополе, за да подкрепи кандидата на Коалиция ЕТРОПОЛЕ Димитър Димитров. 


Президентът Първанов и ген. Димитров разговаряха с десетки хора за проблемите и бъдещето на общината. Водата и привличането на инвестиции, пътищата и как младите да не бягат в София и Ботевград – тези въпроси поставяха етрополци.  


Няма нерешими проблеми - някои изискват спешни решения, за други ще търсим дългосрочни устойчиви резултати и ще бъдем упорити, докато ги постигнем - това ще е целта ми като кмет, заяви ген. Димитров.


„Моето присъствие тук е израз на готовността ми да бъда гарант за бъдещото управление на общината. Аз познавам добре генерала и знам, че е истински професионалист, честен и отговорен човек“, каза Георги Първанов.


Кварталите и селата трябва да догонят в развитието си центъра на Етрополе, всички жители на общината трябва да се чувстват еднакво спокойни и сигурни – това е начинът да задържим младите тук, заяви ген. Димитров. 


Генералът има моята категорична подкрепа и съм убеден, че той може да спечели още на първия тур – виждам, че хората му се доверяват, каза президентът Първанов.