Следващият петък България ще избере най-достойния Съквартирант, който да окичи с титлата „Любима звезда на България".


Последните номинации във VIP Brother ще минат по изцяло нов регламент. Съквартирантите ще трябва да посочат кой според тях е най-достоен да спечели този сезон на шоуто и кой за нищо на света не трябва да се окичи с престижната титла. Тази вечер ще станем свидетели на изключително емоционални номинации. Пред силата на истината маските ще паднат, стратегиите ще избледнеят и ще видим звездите раними, чувствителни и слаби.


В днешното живо предаване ще станат ясни имената на последните, които ще бъдат изправени пред елиминации, и първите сигурните финалисти, а Съквартирантите ще имат възможност да гледат всичко това на живо, заедно със зрителите.


Епизодът тази вечер ще бъде доста емоционален. Освен сълзите и терзанията в Изповедалнята, ще станем свидетели и на множество конфликти. На бойното поле ще се появят и нови участници - Люси и „Ритон". Отношенията им минаха през цялата палитра - от близост и уговорки за съвместна професионална работа до тиха война и тотално неприемане.


Довечера ще видим как нещо на пръв поглед безобидно ще разпали напрежението между тях още по-силно, а залогът ще е огромен - бас за 200 000 лв.