Психическото напрежение и емоциите в Къщата са нищо пред това, което преживя Люси Дяковска. Певицата от „Ню Ейнджълс" получи сериозна физическа травма, след като реши да влезе в двубой с Ники Мартинов. Двамата излязоха да премерят силите си на двора, където се стигна до истински кървав сблъсък.

Цялото действие се разигра пред очите на всички останали съквартиранти, които бяха излезли да се припичат на слънце в петъчния следобед. Докато другите си почиваха блажено, Люси и Николай се сборичкаха като на тепих. Само няколко минути по-късно къдрокосата плевечанка изплаши всички, просвайки се на земята с потънало в кръв лице.

„Добре съм, добре съм! Нищо ми няма, ей сега ще стана", опитваше да се овладее Люси, чиито ръце обаче притреперваха от напрежението и болката. Още по-паникьосан обаче беше Ники Сървайвъра, който уплашено се суетеше около падналата в неравната битка съквартирантка.

След като останалите донесоха лед и превръзки, се установи, че носът на Люси е разбит. Самата изпълнителка обаче отрече категорично фрактурата да е дело на Ники, обяснявайки, че тя сама си е виновна за станалото.



Певицата искала да опита да се изправи на главата си, но докато Ники й помагал, тя се прекатурила и забрала изкуствения тревен килим с носа си.

„Искахме само да имитираме ММА борба, всичко беше на шега. Не сме се били", категорични бяха плевенчанката и родният Робинзон Крузо.

Разбитият нос на Люси предизвика съжаление в останалите звезди в Къщата, но не и у нейната любима Камелия. Вместо да прояви състрадание към приятелката си, мнимата принцеса София се ядоса на постъпката и я нахока, задето се е претрепала. „Защо правиш глупости? Как искаш да излезеш от тук - с обезобразено лице ли?", накара се Камелия на пострадалата си любима.