Серина Уилямс хвана крадец в ресторант и сподели случката в профила си във ''Фейсбук''. Не само за да се похвали, тенис звездата написа преживяното, но и за да вдъхнови хората да защитават правата си.


''И така, един мъж си стоеше близо до мен и нещо (което аз самата наричам интуицията ми на СУПЕРГЕРОЙ) ми подсказваше да го наблюдавам.


Междувременно телефонът ми стоеше на седалката до мен и нещата станаха доста подозрително. Мъжът прекалено дълго се задържа" - разказва тя.


След това Серина описва подробно как крадецът изчакал удобния момент и грабнал телефона й.


''Погледнах към стола до мен и извиках ''Леле, тоя човек ми открадна телефона! - споделя Серина. - Той започна да тича, но аз веднага станах и хукнах след него. Настигнах го само за миг!''


След това тя го попитала дали случайно не е взел нейния телефон, а той се опитал да обясни, че е станала грешка в суматохата и с нежелание й го върнал. Серина се върнала обратно в ресторанта и получила аплодисменти.


''Бях толкова горда. Показах на всеки мъж там, че мога да се справя с нахалниците, дори те да са мъже. Това беше една победа за всички дами!


Не се страхувайте да изразите позиция и да се изправите пред всяко предизвикателство само защото сте дами! Не бъдете жертви, а станете супергерои'' - подканя тя.