По повод 21-и ноември – Ден на християнското семейство, в ОДЗ “Иглика се организира седмица на семейството под мотото „Семейството-ключ към щастието.“


Още в първият ден на седмицата децата от трета група и техните учители г-ца Георгиева и г-жа Петрова, акцентираха върху темата, като поканиха майките на вълнуващо пътуване в света на приказките.
 
Във  вторник децата от подготвителната група и техните учителки г-жа Станковска и г-жа Николова посветиха на бащите. Празничната седмица продължи с гостуване на татковците, които разказаха за своите професии, а в знак на благодарност получиха грамота „Татко за пример“.


В сряда на гости в подготвителната група бяха бабите и майките на малчуганите. Всички заедно сътвориха  вкусни и красиви сандвичи, а под зоркото око на баба приготвиха хрупкава туршия.
За финал на седмицата децата ще засвидетелстват своята обич към семейството с пъстър празник под наслов – „Празник весел ще сътворим, създаден с много обич, за да ви поздравим“.
  
Ръководството на ОДЗ „Иглика“ благодари на всички родители за  подкрепата, съпричастността и личното участие във всичко, което се случва в ОДЗ “Иглика“.