СЪОБЩЕНИЕ ОТ ОБЩИНСКИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ ЦЕНТЪР


СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,


Решихме да продължим хубавата традиция и да проведем фотоконкурс „СНИМКА ЗА ЛЮБИМИЯ МИ РОДЕН ГРАД”.
С наближаването на Коледните празници и настъпилата зима, решихме тематиката да бъде зимна.
Фотоконкурсът ще се проведе от 11.12.2015г. до 10.01.2016 г., когато ще бъдат обявени победителите и наградите, които те ще получат.


УКАЗАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
Всеки участник може да изпрати най-много по 3 снимки от красотите на Етрополе на електронната поща на Туристически информационен център – tourist.centre.etropole@abv.bg
Снимките ще бъдат качени на страницата на центъра във FACEBOOK, където хората ще имат възможност да гласуват. Първите три снимки с най-много харесвания ще бъдат наградени на следващото заседание на Консултативния съвет по туризъм.
Освен снимките моля да ни изпратите и следните данни: трите имена, актуален телефон за обратна връзка и facebook профил /ако искате да Ви отбележим на снимката/.
При участие във фотоконкурса Вие не само се борите за награда, но и помагате на нашата работа, защото Вашите снимки ще бъдат използвани в нашите брошури, туристически материали и реклама на града ни.
ЗАБЕЛЕЖКА: Моля Ви да ни изпращате снимките само по електронната поща на Туристически информационен център, за да запазим качеството на снимките!
Очакваме Вашите снимки и контакти на e-mail: tourist.centre.etropole@abv.bg


Снимката е на Цветелин Цветков, който взе първа награда на последния фотоконкурс.