Близо два часа продължи коледният благотворителен концерт в подкрепа на Йоана, Вики, Лъчезар и Илиян. В него взеха участие: смесен градски хор „Стамен Панчев” с диригент Таня Цонкова, танцов състав „Орханийче” с ръководител Цвети Дилова, трио „Приятели на Ботевград” или Джони, Павката и Иван, фолклорен танцов състав „Луди-млади” с ръководител Стефка Александрова, самодейци от Народно читалище „19 февруари” – с. Скравена, група за руски песни с диригент Ангелина Болярска, младежки танцов състав с ръководител Нина Велева, Преслав Пламенов, хип-хоп изпълнителите Иво и Тошко, малката изпълнителка на народни песни – Иванинка Иванова, танцова школа по балет от град Правец, с ръководител Ангелина Сергеева, Клуб „Хоро Н” с ръководител Нина Велева, поп изпълнителят Тихомир Митов, мажоретен състав с ръководител Иванка Христова, младежки духов оркестър с диригент Константин Гайдарски и танцов ансамбъл „Ботевград” с ръководител Стоян Стоянов.

От името на организаторите на концерта – местната структура на ГЕРБ и Сдружение „За Ботевград”, водещата Поля Дишкова благодари на всички участници за това, че са подкрепили безвъзмездно благотворителната кауза. Тя поднесе благодарност на ръководството на читалището за съпричастността, на хората, отделили от времето си да присъстват на концерта и дарили средства за децата, на детските градини за изложбата-базар във фоайето на читалището и на всички, които се включиха в коледната работилница на 18 и 19 декември. „Всеки един от вас може да се гордее с добрия си жест, а всички заедно да сме горди, че сме общност и че сме сплотени около една  добра кауза”, каза Поля Дишкова. 

Резултатите от кампанията ще бъдат обявени публично утре – 22 декември. Събраните  приходи от трите благотворителни инициативи ще бъдат разделени на три равни части – за двете братчета Лъчезар и Илиян, за Вики и Йоана.