От днес - 18 март 2016 г., Община Ботевград е с обновена Интернет-страница - www.botevgrad.bg, с нов модерен графичен дизайн, реорганизация и усъвършенстване на някои нейни функционалности. Целта на промените е да се улеснят посетителите на страницата, като се създаде по-гъвкава и лесна за употреба информационна структура.


Основните промени и нововъведения са:


Изцяло нова визия - създадена с цел улесняване на потребителите при навигиране в сайта и търсене на необходима информация;


Деловодна справка - за проверка статуса на преписки и заявления, постъпили в деловодството на общинска администрация;


"Кмете виж!" - платформа за лесно докладване на неспешни сигнали от различно естество към Община Ботевград. Например – дупка в асфалта пред Вашия дом, счупена катерушка, разпилян боклук, неправилно паркиран автомобил. Докладването се извършва след регистрация през уеб (http://kmetevij.com ) и/или мобилно приложение, което позволява гражданите да направят снимки и да дадат кратко описание. Гражданинът предоставя контакти, на които може да получава информация за статуса на проблема.


Потребителите имат постоянен достъп и до предишната Интернет страница на общината на адрес: www.old.botevgrad.org


Екипът, обновил официалната Интернет-страница на Община Ботевград, пожелава на посетителите и потребителите й приятно и ползотворно „сърфиране". Активната работа по развитие на страницата продължава.